Spaghete cu sos de rosii

O reteta simpla,ce nu necesita mult timp pentru a fi gatita,dar foarte gustoasa!

TIMPI DE PREPARARE

  •  Timp de preparare: 45 min
  •  Gata in: 50 minute

Abonează-te la această comunitate de bucătari experimentaţi!Vei primi primul noile reţete!

INGREDIENTELE NECESARE

  •  sare (dupa gust)
  •  5 lingurite ulei de măsline
  •  100 g parmezan tăiat bucăţi
  •  busuioc,cimbru (dupa gust)
  •  3 cepe
  •  sos de rosii (200-250 ml)
  •  500 g spaghete
  •  piper(dupa gust)

Mod de preparare:

1. Se pregatesc toate ingredientele.

2. Ceapa se curăţă, se spală şi se rumeneşte uşor într-o tigaie în puţin ulei. Se adaugă apoi sosul de roşii, busuiocul şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă în continuare la foc mic, încă 30 de minute, până ce sosul începe să scadă.

3. Între timp, se fierb spaghetele în apă cu puţină sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurg şi se pun peste sosul de roşii şi se amestecă bine.

4. Se scot apoi pe farfurie şi se ornează cu bucăţi de parmezan.

Poftă Bună!

4 gânduri despre „Spaghete cu sos de rosii

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe